Badrumsskåp i Dille

Badrumsskåp med lådor och hyllplan bakom luckor i målad furu.

Snart komplett loppisfynd

Sara o Björn fyndade en soffa på loppis, men det fattades en del. Nu snart i deras ägo en ny del som bara ska ytbehandlas och monteras.

Kök nr 2 i Namn

Under vårvintern har detta kök monterats i  Namn. För första gången valde en kund att behålla köksluckorna trärena. Asken är så vacker och resultatet blev jättefint! Jag hoppas snart kunna följa upp med fler bilder.

Kök i Täng

Vintern 2015 blev detta kök i Täng klart. Litet till ytan men genomtänkt och välplanerat!

Advent & solstolar

Snön faller och det är snart andra advent, men leverans av två solstolar väcker lite sommarminnen.

Långkörare

De sista två åren har jag från och till sysslat med ett riktigt långkörarjobb åt Deloitte i Östersund. I samband med deras om- och tillbyggnad skapades en innergård som jag har fyllt med utemöbler för 80 personer och en utebar till det.

På gång i Namn

Under sensommar och höst har jag och min kollega Markus Wassdahl byggt kök i Namn, det blir ett roliga materialblandningar i något slags crossover av de senaste seklerna, timmerväggar, golvtiljor breda som en samhällsvetare, ruffig betong, pärlspont o råspont, en gnutta 60-talsestetik och luftig rymd à la 2000-tal med fantastisk utsikt över Östersund och Storsjön. Några detaljer är kvar innan det är helt klart!

Salig blandning på Prästgården

I en gammal prästgård har jag både nyproducerat delar till köket men också passat in nya luckor i gamla befintliga stommar. Detta projektet har sträckt sig över mer än ett år men nu är mina delar klara och jag hoppas på att få se och fota det helt färdiga resultatet framöver när elektriker, plåtslagare och duktiga hemmafixare har lagt sista handen vid köket. Det har varit både spännande och utmanande att passa in nya delar bland gamla i ett hus där vinklarna genom årens lopp har hittat nya former, men oj vad det känns fint att få använda rejäla befintliga stommar istället för att riva ut helt fungerande delar. Jag tror jag vågar påstå att köket har fått tillbaka något av sin forna känsla och stil.

Gäststuga

I denna fina gäststuga byggde jag i somras 4 gästsängar som kan användas som soffor på dagarna och där sängkläderna kan förvaras i lådor under sängarna.